Skip Ribbon Commands
Skip to main content

​Festool Nederland BV is verkozen als beste leverancier in de elektrische gereedschapsbranche 2016!

 

Het nationale Business Succes Award Instituut heeft Festool verkozen tot beste en meest toonaangevende leverancier van elektrisch gereedschap 2016! Festool Nederland BV is hiermee één van de boegbeelden van succesvol ondernemerschap. De verkiezing volgt na een zorgvuldige en strikte selectie door de commissie van het Nationale Business Succes Award Instituut.


Lees hier onder het oordeel van de commissie en bekijk de film!

 

Officiële oordeel van de commissie Business Succes Award Instituut

Festool Nederland BV is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap, in de ruimste zin van het woord. De organisatie onderscheidt zich met name door de grote knowhow op haar vakgebied, en haar grote klant- en servicegerichtheid. Innovatie is het sleutelwoord bij Festool Nederland BV. Festool houdt zich continu bezig om de producten en diensten zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de wensen van de gebruiker.

 

Festool Nederland BV is zonder meer een vooraanstaand bedrijf, dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut toonaangevend en vernieuwend. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van Festool een absolute topper!

 

De nominatiecommissie is van mening dat Festool Nederland BV op basis van o.a. die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar in de Elektrisch gereedschap branche en dient in aanmerking te komen voor de Nationale Business Succes Award 2016.

 

"Onze klanten kennen ons inmiddels als een innovatieve, flexibele en betrouwbare partner. We proberen hen zo goed mogelijk te adviseren en van dienst te zijn op het gebied van elektrisch gereedschap en services." aldus Leo van der Werf, Directeur Festool Nederland BV.

Toelichting op de beslissing van de commissie

Festool Nederland BV heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van elektrisch gereedschap, met een zeer sterke positionering. Wij hebben grote kennis en ervaring op ons vakgebied en hebben inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. We worden algemeen als een van de beste bedrijven binnen onze branche beschouwd en weten onze grote vakkennis en onze innovatieve aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor wij een zeer grote mate van tevredenheid bij onze klanten weten te bereiken.

 

Festool Logo.jpg
 

Festool Nederland BV onderscheidt zich op:

  • Visie                                                                         
  • Missie                                                    
  • Strategie                                                
  • Innovatie                                                
  • Versterken en uitbouwen positie               
  • Producten en dienst-ontwikkeling              

Kortom: Festool Nederland BV is een prachtig bedrijf met een indrukwekkende historie. Een winnaar waardig. Voor de commissie is Festool dan ook de absolute en terechte winnaar van de Elektrisch gereedschap branche.