- Maak uw keuze -
Online kopen

Kies een onlineshop, u wordt direct doorgestuurd

Postcode
Alfabetisch
{{'Verkrijgbaar in {0} onlineshop'.format(ctrl.counter)}} {{'Verkrijgbaar in {0} onlineshops'.format(ctrl.counter)}}
Dealer ter plaatse

Vind snel en eenvoudig met ons dealerzoeksysteem een dealer in uw omgeving

Naar Dealer zoeken
NIEUW Bestelnummer 202497

Accupack BP 18 Li 3,1 Ergo-I

voor accu-schuurmachines RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125
Naar Dealer zoeken

Communicatief.

Het ergonomische Bluetooth®-accupack communiceert met de Bluetooth®-module op de mobiele stofzuiger en zorgt ervoor dat de mobiele stofzuiger bij het inschakelen van de accu-schuurmachine automatisch start. Zo profiteert u ook bij het werken met de RTSC 400, ETSC 125 en DTSC 400 van het complete stofvrije Festool-systeem.

 • Communiceert via Bluetooth® met de Bluetooth®-module van de CLEANTEC mobiele stofzuiger en start bij het inschakelen van de accu-schuurmachine automatisch de mobiele stofzuiger (als de betreffende mobiele Festool-stofzuiger compatibel is met Bluetooth®)
 • Sterk en duurzaam: Het krachtige 18 V Ergo-accupack zorgt in combinatie met de koolborstelloze EC-TEC motor voor een vermogen zoals uit het stopcontact
 • Zonder onderbreking: De accupacks met een capaciteit van 3,1 Ah overtuigen met een langere loop- dan laadtijd
 • Laadstandindicatie voor snelle weergave van de beschikbare restcapaciteit
 • Onbegrensde looptijd: Voor elektrisch continubedrijf kan het 18 V ergo-accupack worden ingeruild tegen de plug it-netadapter, ideaal in combinatie met een Festool mobiele stofzuiger
 • niet compatibel met alle andere Festool-accu-machines
 • dankzij Bluetooth® kan de CLEANTEC mobiele stofzuiger bij het inschakelen van het accugereedschap automatisch worden gestart (als de Bluetooth®-module in het vrije slot van de CLEANTEC stofzuiger is geplaatst)
 • ergonomische, lichte constructie voor perfect gebruik in combinatie met de accu-schuurmachines van Festool

Product-highlights

 • Innovatief tot in het detail:

  Maak nu ook bij het werken met de accu-schuurmachines van Festool gebruik van alle voordelen van stofvrij werken. Het Bluetooth®-accupack zorgt ervoor dat de mobiele stofzuiger ook bij het inschakelen van het accugereedschap automatisch start (als de betreffende mobiele stofzuiger compatibel is met Bluetooth®).

 • Beter in systeem:

  Voor langdurig schuren en een vermogen zoals uit het stopcontact. De krachtige 18 V Ergo-accupack zorgt in combinatie met de koolborstelloze EC-TEC motor voor perfecte resultaten.

 • Comfortabel en veilig:

  Uniek bij Festool - 36 maanden garantie ook voor accu's. Bij Festool profiteert u van 36 maanden gratis reparatie – inclusief slijtageonderdelen. En dat niet alleen bij gereedschappen, maar ook bij accupacks en opladers. Registreer uw machine en geniet van alle voordelen van SERVICE all-inclusive

Productdetails

 • Eenvoudig communicatief

  Het accupack communiceert via Bluetooth® met de Bluetooth®-module van de CLEANTEC mobiele stofzuiger (bij CT 26/36/48 als optioneel accessoire verkrijgbaar, bij CT MINI I en MIDI I direct geïntegreerd) en start bij het inschakelen van de accu-schuurmachine automatisch de mobiele stofzuiger.

 • Sterk en duurzaam

  Voor langdurig schuren en een vermogen zoals uit het stopcontact. De krachtige 18 V Ergo-accupack zorgt in combinatie met de koolborstelloze EC-TEC motor voor perfecte resultaten.

 • Werken zonder onderbreking

  Dankzij de accupacks met 3,1 Ah capaciteit, die een lange loop- dan laadtijd hebben.

 • Uniek: Met accu of kabel

  Voor alle toepassingen die een nog langer loopvermogen vereisen, kan het 18 V Ergo-accupack vervangen worden door de speciale plug it-netadapter (in set inclusief en verkrijgbaar als accessoire). En in combinatie met de plug it-kabel ontstaat direct een elektrische machine met onbegrensde looptijd – ideaal in combinatie met een Festool mobiele stofzuiger.

Kenmerken

 • Lithium-ion-accu

  Uitgerust met krachtig lithium-ion accupack.

 • Bluetooth®

  Bluetooth®-communicatie van accupack en stofzuiger.

Technische gegevens

Spanning
18 V
Capaciteit
3,10 Ah
Gewicht
0,40 kg

Leveringsomvang BP 18 Li 3,1 Ergo-I

Accessoires

Accupack

in doos

Prospectussen & gebruiksaanwijzingen

Festool Order-app

Nu accessoires en verbruiksmateriaal eenvoudig en overzichtelijk vinden, beheren en via dealers bestellen?

Met de Festool Order app.

Nu ontdekken.
 1. Vrijblijvende adviesprijzen van de producent. Prijzen van de dealer kunnen afwijken.