Actueel

 • BM-artikel over DOMINO

  Festool breidt het Domino-systeem uit

  Stabiele frame-, onderstel- en vlakverbindingen op flexibele en snelle wijze produceren – dat heeft Festool met zijn beproefde dominosysteem in zijn vaandel geschreven.
  Maar wat te doen als het vastgelijmde bed niet door de deur past? Deze vraag is nu beantwoord want vanaf nu is er het oplossingsprogramma.
  In de uitgave van mei maakt het vaktijdschrift BM melding van de oplosbare hoek-en vlakverbinders van Festool.
 • Graffitikunst met de ROTEX 

  Graffiti kan men niet alleen spuiten. Philipp Schwingeler maakt deze van hout en maakt ze zo tot indrukwekkende sculpturen.
  Een belangrijk onderdeel van zijn kunstzinnige creatieve proces is daarbij het schuren, want juist bij graffiti is het belangrijk dat moeilijke plekken kunnen worden bereikt.
  Zo maakt de kunst van Philipp Schwingeler hem tot de perfecte kandidaat om de ROTEX te testen. Bij zijn project "Aus Birke wird ein E" kon de ROTEX laten zien wat de schuurmachine kan.
  Festool: Form-Schlüssig
 • Barbara Austel van Festool

  Interview met Barbara Austel en dr. Christian Rolfs

  In het exclusieve interview met de "möbelfertigung Handwerk-Spezial" leggen Barbara Austel en dr. Christian Rolfs uit met welke strategieën het bedrijf Festool succesvol is, waarin op de middellange termijn wordt geïnvesteerd, welke grenzen de accutechnologie heeft en hoe de digitalisering het bedrijf verandert.
  In deze uitgave komt u van Barbara Austel, lid van de raad van commissarissen en kleindochter van Festo-oprichter Gottlieb Stoll, en dr. Christian Rolfs, president-directeur van TTS AG, meer te weten over het 90-jarige succesverhaal van Festool.
 • Beurzen

  Hier gaat u direct naar al onze beursdatums. Meer informatie
 • Blogs

  Lees hier onze informatieve blogs

  Meer informatie
 • Festool-evenementen

  Evenementen

  Hier gaat u direct naar onze roadshow- en huisbeursdatums bij onze partnerdealers. Meer informatie