Tijdelijke actie! OP=OP!

  • stap1

    Schaf een accu-slagschroevendraaier TID 18 aan bij uw dealer. 

    Actieperiode: 12-10-2020 t/m zo lang de voorraad strekt. OP=OP!

  • Mail de factuur naar              marketing-nl@festool.com

  • U ontvangt de ScrewMagnet binnen vier weken thuis

Voor onverwoestbaar draaiplezier.

De accu-slagschroevendraaier TID 18

De accu-slagschroevendraaier TID 18 is de perfecte aanvulling op het Festool 18v-assortiment. Dankzij het lage gewicht van 960 gram (zonder accu) en de compacte en ergonomische vorm, kunt u moeiteloos schroeven. Voorzien van de nieuwste generatie koolborstelloze EC-TEC motor, die de machine extreem krachtig maakt en bovendien onderhoudsvrij.

Klik voor meer informatie

Meer weten over de TID 18?

Bekijk de video van Frans over de mogelijkheden van de nieuwe Festool accu-slagschroevendraaier TID 18

Deelnamevoorwaarden voor de actie 'Festool Gratis ScrewMagnet'


Met de deelname aan de actie gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden.
 

1.   Organisator
(1) De actie wordt georganiseerd door Festool Nederland BV, Coenecoop 2g, Waddinxveen, Nederland („Organisator“).

2.   Recht tot deelname
(1) Recht tot deelname hebben alle meerderjarige natuurlijke personen en rechtspersonen met verblijfplaats in Nederland („Deelnamegebied“).
(2) Uitgesloten van de actie zijn dealers van de organisator en hun werknemers, managers en vertegenwoordigers en daarmee verbonden ondernemingen en medewerkers van de organisator en daarmee verbonden ondernemingen.

 

3.   Inhoud en deelname aan de actie
(1) Eindklanten die in de actieperiode van 12-10-2020 tot zolang de voorraad strekt (uiterlijk 31-12-2020) een TID 18 accu-slagschroevendraaier bij een dealer in het deelnamegebied kopen, ontvangen GRATIS een Limited Edition Festool ScrewMagnet®.     (2) De machine dient binnen vier weken na aanschaf te zijn geregistreerd voor Festool SERVICE.                                            (3) de factuur moet worden toegestuurd naar
marketing-nl@festool.com met een duidelijke vermelding van Naam en adres van de deelnemer.

(4) De Limited Edition Festool ScrewMagnet® wordt binnen 4 weken na deelname toegestuurd naar de deelnemer

4. Uitsluiting van de promotie

(1) Niet tijdig ingediende, onleesbare, onvolledige of anderszins niet-correcte gegevens sluiten de deelname uit.

(2) Festool Nederland BV behoudt zicht het recht de promotie geheel of gedeeltelijk vroegtijdig te staken

5. Privacy
(1) De door de deelnemers in het kader van de actie opgegeven gegevens worden door de organisator uitsluitend voor de afwikkeling van de actie, zoals in deze deelnamevoorwaarden aangegeven, verzameld, opgeslagen, verwerkt en gebruikt. De deelnemers kunnen te allen tijde per brief aan Festool Nederland BV of per e-mail (
customerservice-nl@festool.com) verzoeken om deze opgeslagen, verwerkte en gebruikte gegevens uit haar systemen te verwijderen. In dit geval worden de gegevens van de betrokken deelnemer onmiddellijk gewist. Er kan dan helaas niet meer aan de actie deelgenomen worden.
(2) Persoonsgegevens van de deelnemers worden niet aan derden doorgegeven, tenzij dit voor de afwikkeling van de actie nodig is.
(3) Na afloop van de actie worden de persoonsgegevens van de deelnemers verwijderd, voor zover niet-juridische bewaarplichten een verwijdering belemmeren.

5. Overige informatie

(1) Festool Nederland BV aanvaart geen aansprakelijkheid voor een verlies of beschadiging van het promotieproduct bij toezending naar de deelnemer.

(2) Indien een of meer bepalingen van deze deelnamevoorwaarden nietig zijn of worden, blijven de overige voorwaarden on verminderd van kracht.
(3) Bij vragen over de afwikkeling van de actie kunt u contact opnemen met customerservice-nl@festool.com