Alle nieuwe producten in één oogopslag.

- Maak uw keuze -

De nieuwe startpagina

Nieuwe structuur, snelle koppelingen.

De nieuwe structuur van de startpagina biedt een snel overzicht. Nieuw is de sectie "Kennis". Hier staan alle nadere informatie en video's over de producten.  De snelkoppelingen op de startpagina leiden zonder omwegen naar de gewenste informatie: over lopende acties, over de branches en informatie rondom de onderneming. 

Nog meer productinformatie

Alles in één oogopslag.

De nieuwe website bevat nu veel aanvullende informatie rondom de producten. De nieuwe video's laten op eenvoudige wijze de voordelen van het gereedschap zien en bieden tips en trucs rondom de toepassingsgebieden. 

Naar het productoverzicht

Zoeken en vinden

Meer structuur, betere resultaten.

Met de geoptimaliseerde zoekfunctie nu nog sneller het doel bereiken: vanaf nu worden bij de invoer van een zoekbegrip vanaf de derde ingevoerde letter passende voorstellen weergegeven. Daarnaast is er de mogelijkheid om de zoekresultaten op categorieën zoals producten, accessoires, kennis en overige te filteren. 

Nu producten filteren.

Met de nieuwe filterfunctie de productkeuze beperken.

Met de nieuwe filterfunctie kan eerst de productcategorie worden gekozen. Deze keuze kan in de tweede stap met meer filters worden beperkt. Op die manier worden passend bij de gekozen filtercriteria alleen de relevante producten weergegeven.

Naar het productoverzicht

Optimale weergave op alle apparaten

Altijd en overal.

Of u nu thuis bent aan de pc of onderweg met tablet of smartphone: de nieuwe website past zich aan uw apparaat aan. Dit zorgt voor een eenvoudig gebruik van de website in alle situaties.

Vereenvoudigde processen

Sneller naar het doel.

Door geoptimaliseerde processen nu nog eenvoudiger en sneller registreren, bijv. bij de registratie van SERVICE all-inclusive of bij de reparatieservice.

Het zoeken naar dealers werd met een navigatiefunctie uitgebreid. Voordeel: na de selectie van de passende dealer kan er direct een navigatie naar de dealer worden gestart. 

Naar Dealer zoeken

Festool-services

Voorpret voor myFestool

Binnenkort zal ook myFestool geoptimaliseerd en op alle apparaten beschikbaar zijn. Tot die tijd functioneert de login naar uw account alsmede nieuwe aanmeldingen net als altijd via het bestaande myFestool-portaal. 

Naar login van myFestool
myFestool