Gereedschappen voor houtbouw en timmerwerk

Gereedschappen voor houtbouw en timmerwerk

Timmermannen bouwen daken, houten huizen, trappen en voorgevels voor de eeuwigheid. En deze begint met professionele gereedschappen van Festool. Het maakt niet uit of het om zagen, boren, schroeven, schaven, beitelen, splijten enz. gaat: Festool biedt bijna voor elke toepassing in het bouwtimmeren de ideale oplossing aan. Robuuste, krachtige en efficiënte machines – indien gewenst ook zonder stopcontact en kabel in ons 18 volt-systeem. Ze voldoen allemaal dagelijks aan de uitdagingen die bij de dakuitbouw, daksanering, houtbouw, voorgevelbouw of trappenbouw het hoofd moeten worden geboden.

Voor de producten

Voor u bedacht. Voor u gemaakt.

Ons gereedschapssysteem voor het bouwtimmeren

Uit traditie. Voor de toekomst.

En van begin af aan met systeem.
Wij ontwikkelen kwalitatief hoogstaand gereedschap voor de professional. Altijd al. Hierbij hechten wij veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. En aan innovatieve ideeën. En ook aan details waarmee zagen, boren en schroeven in het bouwtimmeren nog efficiënter wordt. En waarmee tegelijkertijd het werkcomfort toeneemt, bijvoorbeeld door accu- en kabelvarianten, professionele accessoires en toepassingsgerichte mobiele stofzuigers. Alles compatibel met elkaar. Gewoon met systeem. Voor houtbouw met systeem.

Op een goede samenwerking

Het Festool-systeem voor de timmerman.

Dakuitbouw
Efficiënt zijn, afzonderlijk vervaardigen, prefabricage in de werkplaats, ter plaatse bijstellen, balken stellen, houtverbindingen, pengaten, precies zagen, exact frezen. Krachtig en multifunctioneel gereedschap.

Naar de trek-/afkortzaag PRECISIO CS 70
Naar de handcirkelzaag HK 132 E
Naar de DURADRIVE DWC 18-2500
Naar de boormachine QUADRILL DR 20
Naar de frees DOMINO XL DF 700

Houtuitbouw
Perfect voorbereid zijn, onafhankelijk van stroomtoevoer werken, ook bij slecht licht, nauwe plaatsen, raam- en deuraansluitingen, balkbevestigingen, houtverbindingen, schroeven 8 x 300 mm. Robuust, betrouwbaar gereedschap met hoge bestendigheid en productiviteit.

Dakrenovatie
Mobiliteit, stofvrij werken, maatzuiver werken, isolatieplaten, ecologische materialen, schone werkomgeving, uitsluiting van warmtebruggen, precieze zaagsnede. Licht maar sterk gereedschap. Mobiele stofzuigers als geïntegreerd onderdeel.

Voorgevelbouw
Creatief zijn, de gevel als visitekaartje van het huis, alu-composietmateriaal, melaminehars, vezelbeton, houten bekisting, aanpassing aan kozijnen, zuiver afgewerkte hoeken, schroefverbindingen, gereedschappen voor een hoogwaardig en foutloos resultaat.

Trappenbouw
Innovatief zijn, maatwerk, houten trappen, wandtrappen, wenteltrappen, grove pasvorm, traptredes uitfrezen, gaten voor balustrade boren, perfecte oppervlaktekwaliteit, gereedschap en accessoires in systeem.

 • Video's

  Hier vindt u alle video's over het onderwerp houtbouw en timmerwerk. Veel plezier met rondsnuffelen! Meer informatie
 • Onderdelentekeningen

  Bekijk hier de onderdelentekeningen
  Naar EKAT
 • Festool -timmerwerktoepassingen

  Inloopdagen

  Handige tips & tricks ontvangen van onze productspecialisten? Kom dan naar de Festool inloopdagen Schrijf je nu in

Downloads

Nieuwsbrief

Nu registreren en altijd volledig op de hoogte zijn.
Nu registreren

Festool SERVICE

Service zonder discussies.
De directe, praktische en omvangrijke service voor u en uw machine. Naast excellente machines bieden wij u een service van uitstekende kwaliteit. Wij doen alles voor uw tevredenheid en vertrouwen in Festool. Want wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent.
Meer te weten komen