Toepassingsgebieden

Wij gaan voor perfectie. Niet meer en niet minder. Daarom concentreren wij ons volledig op onze producten, met het doel om professionele vakmannen perfect doordachte elektrische gereedschappen ter beschikking te stellen.
   
 • Meubelmakers

  Houtbewerking en meubelmakers

  Festool is uw specialist voor alle werkzaamheden rondom hout.Of het nu gaat om zagen, frezen, schuren of schaven en natuurlijk afzuigen – voor elke toepassing die een absoluut nauwkeurige omgang met de grondstof hout vereist, biedt Festool al decennialang het optimale elektrische gereedschap van beproefde kwaliteit en veelzijdigheid aan.
     
 • Houtbouw en timmerwerk

  Timmermannen bouwen daken, houten huizen, trappen en voorgevels voor de eeuwigheid. En deze begint met professionele gereedschappen van Festool. Het maakt niet uit of het om zagen, boren, schroeven, schaven, beitelen, splijten enz. gaat: Festool biedt bijna voor elke toepassing in het bouwtimmeren de ideale oplossing aan. Robuuste, krachtige en efficiënte machines – indien gewenst ook zonder stopcontact en kabel in ons 18 volt-systeem. Ze voldoen allemaal dagelijks aan de uitdagingen die bij de dakuitbouw, daksanering, houtbouw, voorgevelbouw of trappenbouw het hoofd moeten worden geboden.
  Festool-timmerwerk
 • Schilders

  Van de snelle afname tot de perfecte verwerking van verschillende ondergronden voor onberispelijke oppervlakken. Of het nu gaat om renovatie of droogbouw, warmte-isolatie of montage - Festool biedt voor elke toepassing van de schilder de juiste gereedschappen van de hoogste kwaliteit aan.En met perfect afgestemde systeemaccessoires en hoogwaardig schuurmateriaal voor nog meer efficiëntie. Ontdek hoe u met de Festool-oplossingen tijd- en kostenbesparend en stofvrij kunt werken.

 • Renoveren en saneren

  Horen ingewikkelde taken bij de renovatie, sanering en modernisering bij uw werk? Dan vindt u bij Festool uw elektrische gereedschappen: Speciale oplossingen voor de echt moeilijke situaties, gebouwd voor veeleisende professionals bij de bestaande bouw: saneringsfrezen voor extreem snelle afname, robuuste en ergonomische mengmachines of exact werkende doorslijpsystemen voor het precieze uitsnijden van tegels en natuursteen. Typerend voor elke oplossing is daarbij de verbinding met speciaal daarop afgestemde accessoires en mobiele stofzuigers voor stofvrij en gezond werken.

 • Festool Automotive

  Automotive

  Festool automotive systems ondersteunt carosserie- en autospuitbedrijven om hun individuele winstzone, de "profit zone" te bereiken. 4 factoren zijn daarvoor doorslaggevend: tijd besparen, geld besparen, gezond blijven en de efficiëntie verbeteren.