Reserveonderdelen

Op zoek naar een reserveonderdeel?

Belangrijke aanwijzing voor het gebruik van reserveonderdelen

Alle gereedschappen van Festool mogen omwille van de kwaliteit en veiligheid uitsluitend door erkende werkplaatsen worden gerepareerd. Wij raden aan om een opdracht tot reparatie direct aan ons te geven.

Opdracht geven tot reparatie in MyFestool

De wet schrijft voor dat na elke opening van de behuizing een ‘veiligheidscontrole volgens DGUV-voorschrift 3 en 4 en richtlijn DIN-VDE 0701/0702’ uitgevoerd moet worden. Deze controle mag uitsluitend door een hiertoe gekwalificeerde elektricien worden uitgevoerd.
Bovendien zijn er voor een correcte reparatie in vele gevallen speciale gereedschappen vereist. Elke aanspraak op garantie vervalt als de reparatie door een niet-erkende werkplaats of persoon uitgevoerd wordt.
U wordt daarom uitdrukkelijk geadviseerd reparaties niet zelf uit te voeren.

 

Reserveonderdelen vinden en bestellen

Om het juiste reserveonderdeel voor uw gereedschap te vinden, moet u het specifieke machinetype en het onderdeelnummer weten. Deze gegevens vindt u direct op het vermogensplaatje op uw machine en in uw garantiedocumenten. U kunt de reserveonderdelen bestellen bij uw dealer.2 

Naar de reserveonderdelencatalogus
  1. U belt tegen het lokale tarief van het vaste net
  2. De in onze reserveonderdelencatalogus vermelde prijzen gelden voor Nederland en de in de prijslijst aangegeven tijdsperiode. Deze prijslijst vervangt alle eerdere prijsopgaven. Alleen de prijzen die bij de orderregistratie zijn vermeld, zijn voor de aanbieder bindend. Vergissingen voorbehouden. Alle prijzen zijn excl. de wettelijke btw en verzend- en verpakkingskosten.