Garantie all-inclusive 

Garantie met een plus.

Garantie all-inclusive.

Profiteer van de veelomvattende services van onze Garantie all-inclusive. Na de onlineregistratie van uw nieuwe Festool-gereedschap tot 30 dagen na aanschaf is het de eerste drie jaar geheel verzekerd. En u kunt zich concentreren op wat er echt toe doet: uw werk.1

Registreer uw gereedschap nu
 • Volledige reparatie gratis

  Volledige reparatie gratis.

  Snel, grondig en de eerste drie jaar helemaal gratis. Wij vervangen zelfs typische slijtageonderdelen.2
 • Vervanging bij diefstal.

  Tegen een geringe eigen bijdrage vervangen wij uw gereedschap in de eerste drie jaar na een diefstal door een nieuw apparaat.
  Vervanging bij diefstal
 • Gegarandeerd originele onderdelen

  Gegarandeerd originele onderdelen.

  Elk reserveonderdeel is ten minste tien jaar verkrijgbaar. Verder ontvangt u gratis een nieuw gereedschap.
 • Niet tevreden, geld terug.

  Mocht u niet overtuigd zijn, dan hebt u vanaf de aanschaf en registratie 15 dagen de tijd om het gereedschap te retourneren.
  Niet tevreden, geld terug
 1. Garantie all-inclusive geldt voor alle Festool-gereedschappen die sinds 06-03-2013 gekocht en binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd zijn. De Festool-garantievoorwaarden zijn van kracht en kunnen worden bekeken op www.festool.nl/service.
 2. "Volledige reparatie gratis" geldt niet voor beschadigingen van verbruiksmateriaal en accessoires, bij ondeskundig gebruik, schade door gebruik van niet-originele accessoires of reserveonderdelen, zelf gedemonteerde apparaten of als het apparaat continu aan sterke slijtage onderhevig is geweest.