Garantie all-inclusive 

Garantie met een plus.

Garantie all-inclusive.

Profiteer van de veelomvattende services van onze Garantie all-inclusive. Na de online registratie van uw nieuwe Festool-machine (tot 30 dagen na aanschaf) is het de eerste drie jaar geheel verzekerd. En u kunt zich concentreren op wat er echt toe doet: uw werk.1

Registreer uw gereedschap nu
 • Volledige reparatie gratis

  Volledige reparatie gratis.

  Snel, grondig en de eerste drie jaar helemaal gratis. Wij vervangen zelfs slijtageonderdelen, zelfs accu's en laders vallen volledig onder garantie .2
 • Vervanging bij diefstal.

  Tegen een eigen bijdrage van 100 euro excl. btw vervangen wij uw machine in de eerste drie jaar na een diefstal voor een nieuwe machine.
  Vervanging bij diefstal
 • Gegarandeerd originele onderdelen

  Gegarandeerd originele onderdelen.

  Elk reserveonderdeel is ten minste tien jaar verkrijgbaar. Is deze niet op voorraad ontvangt u een nieuwe machine.
 • Niet tevreden, geld terug.

  Mocht u niet overtuigd zijn, dan heeft u vanaf de aanschaf en registratie 15 dagen de tijd om de machine te retourneren.
  Niet tevreden, geld terug
 1. Garantie all-inclusive geldt voor alle Festool-machines die binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd zijn. De Festool-garantievoorwaarden zijn van kracht en kunnen worden bekeken op www.festool.nl/garantievoorwaarden.
 2. "Volledige reparatie gratis" geldt ook voor accu's en opladers, echter niet voor overig verbruiksmateriaal en accessoires en zelf gedemonteerde machines, alsmede voor schade door ondeskundig gebruik, gebruik van niet-originele onderdelen en als de machine continu aan sterke slijtage onderhevig is geweest.