CT MINI en MIDI

Compact. Mobiel. Doordacht.

Perfect voor onderweg: de nieuwe CT MINI en MIDI.

Compact MINI MIDI

De nieuwe compacte stofzuigers CT MINI en MIDI.

De afzuiging van stoffen is belangrijk: voor de bescherming van de gezondheid, voor een positieve indruk bij de klant en voor een vrij zicht op het werkblad om nauwkeurige resultaten te behalen. Maar ook mobiliteit speelt een doorslaggevende rol. Compacte stofzuigers zijn daarbij de ideale begeleiders bij service- en montagewerkzaamheden. Of het nu in de werkplaats of op locatie bij de klant is: altijd wanneer stofvrij werken mobiel en grondig moet zijn. Voor die gevallen zijn de nieuwe mobiele stofzuigers CT MINI en CT MIDI ontwikkeld. Deze stofzuigers vinden in elk voertuig een plek, en dankzij de compacte afmetingen en het geringe gewicht zijn ze bijzonder gemakkelijk te transporteren. Bovendien beschikken ze over veel doordachte vernieuwingen waarmee stofvrij werken nog eenvoudiger en comfortabeler wordt.
Compact MINI MIDI
De nieuwe compacte stofzuigers in een overzicht
 • CTL MINI met Bluetooth

  CTL MINI I

  De compacte stofzuiger met 10 l reservoir-inhoud. Goedgekeurd voor stoffen uit de stofklasse L en met geïntegreerde Bluetooth®technologie.1 Naar de productdetails
 • CTL MIDI met Bluetooth

  CTL MIDI I

  De compacte stofzuiger met 15 l reservoir-inhoud. Goedgekeurd voor stoffen uit de stofklasse L en met geïntegreerde Bluetooth® technologie. Naar de productdetails
 • CTM MIDI met Bluetooth

  CTM MIDI I

  De compacte stofzuiger met 15 l reservoir-inhoud. Goedgekeurd voor stoffen uit de stofklasse M en met geïntegreerde Bluetooth® technologie. Naar de productdetails

Productdetails

 • Geïntegreerde Bluetooth-technologie

  Bluetooth® technologie geïntegreerd

  Voor het automatisch inschakelen van de mobiele stofzuiger met de afstandsbediening of de Bluetooth®accu. Achteraf uitbreiden niet nodig.
 • Met touchbediening

  Touchbediening

  Nieuwe en intuïtieve touchbediening in plaats van draaiknoppen – ook met handschoenen eenvoudig te bedienen. De stofzuiger bevindt zich na het inschakelen meteen in de automatische actie-modus. 
 • Stofklasse M

  Voor stoffen van stofklasse M

  De compacte stofzuiger CTM MIDI voor schadelijke stoffen van stofklasse M en met automatische afzuigslangherkenning. Daardoor stelt de stofzuiger zich automatisch in op de juiste diameter van de afzuigslang. 
 • Binnenliggend slangdepot

  Alles heeft zijn plaats

  Door het grote slangdepot aan de binnenkant kan de gladde afzuigslang nog eenvoudiger opgeborgen en veilig en schoon vervoerd worden. Er steekt niets uit.
 • Handmatige reiniging

  Handmatige reiniging

  Door handmatige reiniging van het standaardfilter en de filterzak kan de afzuigcapaciteit hersteld worden als het filter verstopt of de filterzak vol is. Hierdoor neemt de vullingsgraad aanzienlijk toe.
 • Filterwisseling

  Filter verwisselen aan de buitenkant

  Snel, gemakkelijk en zonder gereedschap.
Eenvoudig communicatief.
De nieuwe compacte stofzuigers CTL MINI, CTL MIDI en CTM MIDI hebben de Bluetooth® technologie al direct geïntegreerd. Daardoor kan de mobiele stofzuiger eenvoudig op afstand bestuurd worden:
Bluetooth-afstandsbediening

Via de afstandsbediening.

Dat is comfortabel en zorgt ervoor dat u niet naar de mobiele stofzuiger hoeft te lopen.

Bluetooth-afstandsbediening

Over Bluetooth® accupacks.

Als 5,2 Ah en 6,2 Ah al verkrijgbaar en nu uitgebreid met de bijzonder lichte en krachtige 3,1 Ah Ergo- en 3,1 Ah Compact-accupacks. De Bluetooth® accupacks communiceren met de mobiele stofzuiger en starten deze automatisch bij het inschakelen van het accugereedschap. 
Tijdbesparing

Voor echte tijdsbesparing bij het schuren.

Met name in verbinding met de accu-schuurmachines en Bluetooth® Ergo-accupacks weten de nieuwe CT MINI en MIDI te overtuigen. Het accupack communiceert met de mobiele stofzuiger en start deze automatisch bij het inschakelen van het accu-schuurmachine. Dat zorgt voor een optimale mobiliteit en comfort op de bouwplaats.
Tijdbesparing
 1. Het woordmerk Bluetooth® en de logo's zijn geregistreerde merken van Bluetooth SIG, Inc. en worden door TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG en dus door Festool onder licentie gebruikt.