Typisch Festool

Het elektrisch gereedschap van Festool staat voor betrouwbaar , duurzaam en robuust. Het maken van het beste gereedschap voor de professional. Dit is het vakmanschap van Festool. Niets meer. Niets minder.
- Maak uw keuze -

Veeleisend

Goed is voor ons nooit goed genoeg

De wil om iets perfect te doen en een uitstekende kwaliteit te realiseren. Dat is typisch Festool. En dat is ook typerend voor onze regio vol met marktleiders uit andere branches  waarbij vakmanschap, eigenheid en het hoogste kwaliteitsbesef tot unieke producten en diensten leiden.Ons succesverhaal

Familiebedrijf

Traditie verplicht. Familie schept een band.

Als traditioneel familiebedrijf houden we een bedrijfscultuur in stand die is georiënteerd op persoonlijk contact, hoge eisen, blijvend succes, waardering van onze medewerkers en een “wij-gevoel” in het bedrijf. Ieder van onze 2700 Festool-medewerkers maakt deel uit van de Festool-familie.

Op de foto links: Barbara Austel, vennoot en kleindochter van oprichter Gottlieb Stoll.


Het familiebedrijf Festool

Gebruiksvriendelijk

We begrijpen het werk van onze professionals in de kleinste details.

De vakman staat bij ons in alles centraal. Om hem/haar maximaal te ondersteunen in zijn/haar werk zijn zij vanaf het begin in het ontwikkelingsproces van nieuwe machines nauw betrokken. Hierdoor bouwen we machines, op maat gemaakt voor uw werk: Ergonomische, lichtgewicht, gemakkelijk te gebruiken, krachtig, zeer robuust en betrouwbaar. Hierdoor kan de vakman niet alleen makkelijker, sneller en efficienter het beste resultaat bereiken.Hij doet dit ook nog eens met heel veel plezier.

Voor applicatie-ondersteuning

Gespecialiseerd

Gereedschap voor het beste resultaat

Festool helpt gepassioneerde vaklieden hun ambitieuze doelen zo efficient, effectief en succesvol mogelijk te behalen! Wij willen professionals trots maken op hun geleverde werk. Werken met het gereedschap van Festool garandeert nauwkeurige en perfecte resultaten in veilige en stofvrije werkomstandigheden met een vaste lage cost of ownership.

Onze toepassingsgebieden

Servicegericht

Volledig zorgeloos – volledig tevreden.

Onze Festool-services oriënteren zich net als al onze diensten op uw professionele eisen in de werkplaats en op de bouwplaats opdat u zich op het belangrijkste kunt concentreren: uw werk. Elke geregistreerde machine profiteert van de omvangrijke gratis diensten van onze SERVICE all-inclusive: 36 maanden gratis reparatieservice - inclusief vervanging van alle slijtageonderdelen, 36 maanden nieuwe machineregel bij diefstal, 15 dagen testen zonder risico en 10 jaar beschikbaarheid van reserveonderdelen.

Naar de Festool-service

Met verantwoordelijkheidsbesef

Onze verantwoordelijkheid voor het milieu

Milieubescherming is een belangrijk onderdeel van onze waarden.Onze milieu-visie
 • Geschiedenis van het bedrijf

  Wij zijn trots op onze 90-jarige bedrijfsgeschiedenis. Tegelijkertijd ontwikkelen we ons voortdurend verder in een mondiale toekomst die onze wereld steeds meer verenigt.

  Naar de geschiedenis van het bedrijf
 • Toepassingsgebieden

  Toepassingsgebieden

  Wij zijn specialist op het gebied van bouwtimmeren, meubelmaker-, schilder- en renovatiewerkzaamheden en lakvoorbereiding en -afwerking. Wij gaan voor perfectie. Niet meer en niet minder. 

  Toepassingsgebieden ontdekken
 • Banen van de Festool Group

  Banen en carrière

  Alle informatie op gebied van personeelszaken vindt u op de carrièrepagina van de Festool Group.

  Meer informatie