Typisch Festool

Het elektrisch gereedschap van Festool staat voor betrouwbaar , duurzaam en robuust. Het maken van het beste gereedschap voor de professional. Dit is het vakmanschap van Festool. Niets meer. Niets minder.

  Veeleisend

  Goed is voor ons nooit goed genoeg

  De wil om iets perfect te doen en een uitstekende kwaliteit te realiseren. Dat is typisch Festool. En dat is ook typerend voor onze regio vol met marktleiders uit andere branches  waarbij vakmanschap, eigenheid en het hoogste kwaliteitsbesef tot unieke producten en diensten leiden.  Ons succesverhaal

  Familiebedrijf

  Traditie verplicht. Familie schept een band.

  Als traditioneel familiebedrijf houden we een bedrijfscultuur in stand die is georiënteerd op persoonlijk contact, hoge eisen, blijvend succes, waardering van onze medewerkers en een “wij-gevoel” in het bedrijf. Ieder van onze 2700 Festool-medewerkers maakt deel uit van de Festool-familie.

  Op de foto links: Barbara Austel, vennoot en kleindochter van oprichter Gottlieb Stoll.


  Het familiebedrijf Festool

  Gebruiksvriendelijk

  We begrijpen het werk van onze professionals in de kleinste details.

  De vakman staat bij ons in alles centraal. Om hem/haar maximaal te ondersteunen in zijn/haar werk zijn zij vanaf het begin in het ontwikkelingsproces van nieuwe machines nauw betrokken. Hierdoor bouwen we machines, op maat gemaakt voor uw werk: Ergonomische, lichtgewicht, gemakkelijk te gebruiken, krachtig, zeer robuust en betrouwbaar. Hierdoor kan de vakman niet alleen makkelijker, sneller en efficienter het beste resultaat bereiken.Hij doet dit ook nog eens met heel veel plezier.

  Voor applicatie-ondersteuning

  Gespecialiseerd

  Gereedschap voor het beste resultaat

  Festool helpt gepassioneerde vaklieden hun ambitieuze doelen zo efficient, effectief en succesvol mogelijk te behalen! Wij willen professionals trots maken op hun geleverde werk. Werken met het gereedschap van Festool garandeert nauwkeurige en perfecte resultaten in veilige en stofvrije werkomstandigheden met een vaste lage cost of ownership.

  Onze toepassingsgebieden

  Festool SERVICE

  Service zonder discussies.
  De directe, praktische en omvangrijke service voor u en uw machine. Naast excellente machines bieden wij u een service van uitstekende kwaliteit. Wij doen alles voor uw tevredenheid en vertrouwen in Festool. Want wij zijn alleen tevreden als u dat ook bent.
  Meer te weten komen

  Met verantwoordelijkheidsbesef

  Onze verantwoordelijkheid voor het milieu

  Milieubescherming is een belangrijk onderdeel van onze waarden.  Onze milieu-visie
  • Geschiedenis van het bedrijf

   Wij zijn trots op onze 90-jarige bedrijfsgeschiedenis. Tegelijkertijd ontwikkelen we ons voortdurend verder in een mondiale toekomst die onze wereld steeds meer verenigt. Naar de geschiedenis van het bedrijf
  • Toepassingsgebieden

   Toepassingsgebieden

   Wij zijn specialist op het gebied van bouwtimmeren, meubelmaker-, schilder- en renovatiewerkzaamheden en lakvoorbereiding en -afwerking. Wij gaan voor perfectie. Niet meer en niet minder.  Toepassingsgebieden ontdekken
  • Banen van de Festool Group

   Banen en carrière

   Alle informatie op gebied van personeelszaken vindt u op de carrièrepagina van de Festool Group. Meer informatie