Volledige reparatie

Uw machines gerepareerd door Festool.

Volledige reparatie

Gereviseerd en met een garantie van twaalf maanden op de vervangen reserveonderdelen kunt u uw machine snel weer gebruiken en is het weer als nieuw. Wij repareren niet alleen, maar plegen ook onderhoud, voeren controles uit en verrichten afstellingen. De professionals van onze reparatieservice zorgen met grote kundigheid, nauwgezet en snel voor uw gereedschap. In het kader van onze Garantie all-inclusive zelfs gratis in de eerste drie jaar.1 

Opdracht geven tot reparatie in MyFestool
 • Volledige reparatieservice van Festool

  Details over de volledige reparatie

  Informatie over het geven van de opdracht tot reparatie en de afwikkeling van een reparatie. Meer te weten komen
 • Reserveonderdelen

  Reserveonderdelen

  Aanwijzingen en informatie over reserveonderdelen. Meer te weten komen
 • Grote kundigheid

  Opdracht tot reparatie geven

  De professionals van onze reparatieservice zorgen voor uw machine(s) zodat u het snel weer kunt gebruiken en het weer als nieuw is. Opdracht geven tot reparatie in MyFestool

Voordelen van de "volledige reparatie" bij Festool

Waarom uw machine bij een reparatie bij ons in de beste handen is.

 • Reparatie eenvoudig en snel

  Eenvoudig en snel

  U kunt ons de opdracht tot reparatie online 24 uur per dag via uw MyFestool-account geven. Wij laten de machine(s) gratis ophalen en na de reparatie weer gratis terugbrengen. In onze werkplaats wikkelen wij de reparatie normaliter binnen 24 uur af. U wordt per e-mail of SMS regelmatig over de huidige status van de reparatie geïnformeerd.
 • Grote kundigheid

  Grootste kundigheid

  Wij hebben competente eigen servicetechnici die de reparatie op zeer professionele wijze en nauwkeurig uitvoeren. Met onze gespecialiseerde werkplaatsuitrusting zorgen wij voor een uitstekende reparatiekwaliteit. Uiteraard worden alleen originele reserveonderdelen gebruikt die direct verkrijgbaar zijn.
 • Elektrische veiligheidscontrole

  Meer dan reparatie

  Uw machine(s) wordt grondig geanalyseerd en gecontroleerd en verlaat onze werkplaats in een perfecte algehele staat. In het kader van de reparatie voeren wij bovendien altijd een elektrische veiligheidscontrole volgens DGUV/VDE uit en bevestigen deze met een certificaat.

Kijkje in de Festool-werkplaats

 1. Garantie all-inclusive geldt voor alle Festool-machines die binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd zijn. De Festool-garantievoorwaarden zijn van kracht en kunnen worden bekeken op www.festool.nl/garantievoorwaarden.